A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. március 25., vasárnap

Watson

Dear Watson,

Bocsásson meg, ha félrevezettem kicsinyég, de a végtelenségről nekem nem az endless.hu jutott az eszembe. Pironkodom is, nagyon, indeed.

De végül, félrevezetve is megtalálta a megoldást, Watson, ezért egyszer talán vendégem lesz egy jó pint John Bull-ra! A geográfiai helyzet ezt pillanatnyilag nem engedi meg.

Az tulajdonképpen mindegy, hogy Ön, Watson, vagy jómagam a magyar fantasztikum legnagyobb élő kritikusának tartjuk-e az illetőt. A lényeg, hogy ő annak tartja magát és kedves barátai sincsenek ezzel másképpen. Higgye el, Magyarországon ez több, mint elég.

Tehát, sürgősen kezdje el magáról MINDENFELÉ hirdetni, hogy igenis Ön a legjobb élő magyar fordító. A Génszimfóniát pedig nagyvonalúan felejtse el!

Yours sincerely

Sherlock

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

A HungaroConon majd bepótoljátok :)
Vagy rosszul olvastam tán az Avana tervezetét?

Monsterkid Pete írta...

Éppen

Monsterkid Pete írta...

Éppen ezt akartam írni én is! Hogy majd Tarjánban!
Bár én még itthon nem mondtam, de remélem, elengednek...

Névtelen írta...

Élvezetes lenne látni azt a meggörbült hátadat, öreg drúg barátom :)
Eminenciás uramról nem is beszélve ;)

Balfrász írta...

Kirándulás a Salgótarjáni Betonkatlanba. Remélem senki sem bántódik meg, de személy szerint én nem kedvelem a cucilista városokat. K.barcikán serdültem föl.
De ha rajtam múlik, ott leszek. Bár több dolgok vannak földön s egen, Hor... kmm, Watson, mitsem bölcselmetek felfogni képes.

A meghívást ott nem tudom teljesíteni azonban. Tudtommal a John Bull nem csinált pubot S.tarjánban.

Nagy csalódás fog majd érni, ha mindenfelé Malcolm McDowell ifrjókori képét fogom keresni, é sehol se találom. ÉS még nagyobb meglepetés, ha mégis - az öreget.

Monsterkid Pete írta...

Kedves Tony és Flesy!

Attól félek, csalódni fogtok, ha egy Malcolm McDowell kaliberű faszit kerestek a HungaroConon, mert az én arcom inkább RODDY McDowallére hasonlít, miután fölállt a maszkmester székéből. És a hasonlóság még szembeszökőbb lesz, miután kitámolyogtunk a salgótarjáni Svejk sörözőből. (Tudom, mit beszélek, néhány éve ott szilvesztereztem, és már majdnem február volt, mire hazataláltam.)

Amúgy Tony, először poénnak vettem a tanácsodat, de pont ma kaptam egy e-mailt, ami arra késztetett, hogy vegyem inkább véresen komolyan. Részletek az internetes naplómban: http://chelloveck.sfblogs.net/2007/03/25/probalok-jolnevelten-szereny-lenni-de-nem-nagyon-sikerul/

Balfrász írta...

Svejk söröző. Az jól hangzik. Cseh sört mérnek netán?

Poénnak? Én MINDIG halálosan komolyan beszélek. És amikor hazudok, keresztbetesszem az ujjam. Mint most.

Monsterkid Pete írta...

Na, még utoljára nyilatkozom ebben a témában, aztán lezártnak tekintem az ügyet, csak nem bírom ki, hogy ne osszam meg a világgal, mekkora egy elcseszett balfácán vagyok.
"Nyomozás", a faxomat!!!
MÁMA vettem észre, hogy ha a 800*600-as felbontású monitoromon a lapajján odébb tolom a vízszintes gördítősávot, akkor előugranak mindenféle ínyencségek, mint például 26 darab februári és 26 darab januári postra mutató linkecske.
Ahol minden világosan a számba lett volna rágva ló betűkkel!!!
Én meg bebarangoltam az egész világhálót! Miközben elejtett célzásokra meg kulcsszavakra vadásztam...
Hát hihetetlen.
Ehhez képest most már fogalmam sincs, mérnek-e cseh sört a Svejkben. Minden valószínűség szerint igen, de ezek után már inkább nem merek mondani semmit.
A pofám leszakad.

Balfrász írta...

Sapienti sat.