A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. január 24., szerda

Cosy

Több, mint száz könyvön vagyok túl angolul, de nem emlékszem, hogy egyetlenegyben is olvastam volna litánia szót. Ez is olyan otthonosá teszi az Amerikai isteneket.

Az említett hiba eltűnni látszott, azután visszatért. Most nem tudom, hogy mi van, mert nem hiszem, hogy kijavítható lenne. Gyengeség, gyengeségecske. De ilyen is kell. Nincs tökéletes könyv, tökéletes író. Illetve a Sztugackij tetvérek azok voltak. De ketten könnyű. Több szem többet lát


I'm over one hundred books in English but I cannot remember reading the word, "litany" ever. This thing makes the American Gods so cosy.

The small error, mentioned bellow seemed to be disappeared but it returned now. I dunno what to say, I don't think it can be repaired. Weakness, little weakness. But it's necessary. There are no perfect books, there are no perfect writers. Though, the Strugatsky bros. they were perfect. But, that's easy. There is always a built in editor in a two membered team.

Nincsenek megjegyzések: