A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. február 26., hétfő

Monopoly is broken

Megtört a jég. Az első sikeres (végre is hajtott) női öngyilkos merénylet. Eddig azt hittem nők erre képtelenek. Még az iszlám fanatikusok sem. Továbbra is ezt hiszem. Kiderül majd, hogy nőnek öltözött férfi volt az illető. Legalábbis remélem.


A monopoly is broken. The first succesfull (who realy executes bombing) woman suicide bomber ever. So far I deeply believed in a woman is intrinsically unable to execute such an act. Neither the islam fanatics even. I continue believing in that. It will be clear that he was a man disguised to a woman. At least I hope that.

4 megjegyzés:

tapsi írta...

emlékeim szerint mintha bebizonyosodott volna, hogy a 2004 nyarán felrobbantott két orosz utasszállítón is nők voltak a merénylők...

Balfrász írta...

2004 nyarán éppen darabokban volt az életem, mostanáig nem is tudtam felrobbantott orosz utasszállítókról. Pláne nem kettőről.
Csecsenek voltak? Van linked? Megköszönném.

tapsi írta...

csecsenek hát... :( azért emlékszem rá, mert akkoriban épp rövid ideig sajtófigyelőként dolgoztam, és minden újság tele volt vele

http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_aircraft_bombings_of_August_2004

Balfrász írta...

Köszönet, megnézem.