A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2009. október 19., hétfő

Events

Most vagyok túl a Markovics Botonddal lefolytatott irodalmi kávéház-beszélgetésen, melyet a Ködlámpa szervezett. Tizenöten voltunk, és nemcsak Szélesi-László-Antal-Markovics, hanem a sci-fi (na jó, Botond :-)) iránt érdeklődő, általam eddig ismeretlen arcok is. Jó volt a hangulat, kösz, a szervezőknek.

A sorozatban még:

November 2. László Zoltán
November 9. Fonyódi Tibor
November 16. Szélesi Sándor
November 30. Antal József
December 7. Kasztovszki Béla
December 14. Fordítók

Ők még nem tudják, de valamikor januárban az ÚG 13-14-15-16 szerzői. Muhahhahhhahaha!

A HABÁRban (volt Tandem Café), Pipa utca 6. A Nagyvásárcsarnok mellett. Hétkor.

Holnap este hatkor a Bajza utcában Az SF szakosztály szervezésében fordítói est!

Ma este, épp amikor a Ködlámpába indultam, elvesztettem az első fragmenst a bolsevizmus utolsó darabjából, melye még bennem volt: szétmállott az amalgámtömésem. Egész este kissé furcsán sikerült artikulálni, mert a nyelvemmel tartottam a maradékot, de időnként visszanyomtam egy fogpiszkálóval. Hazatérvén sikerült eltávolítani egy kúposfogóval. Szép darab mérgező fém az ember szájában...
Tanulság nincs.

Jó éjt!


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A húsklopfolós horrortechnológia részletei érdekelnének. Mi maradt utána a szádban? Én annó fogpiszkálókkal kezdtem, de ma már spéci fogászati céleszközeim vannak az ilyenfajta eljárásokra. Igaz, az amalgám ragaszkodóbb anyag, mint a mai modern technológiák.
O.