A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. május 11., péntek

I'm back!


Túléltem Kaliforniát! Majd mesélek. Most egyelőre tisztázzunk valamit! A commentekben természtesen szétesett. Nemtom ki küldte, de köszönöm, hogy foglakozott vele.
Érdekelne, hogy van ilyen pogram?

Holnap majd lesz más is. Hétfőre meg a Neverwhere ismertetése.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.degraeve.com/img2txt.php

(egy online megoldás. például.)

Monsterkid Pete írta...

Tony, most csalódni fogsz, de én voltam, csak elfelejtettem kipipálni a jelölőnégyzetet.
Watson büszke rád, mert össze tudtad rakni a képet ahelyett, hogy bután néztél volna magad elé a komment láttán, amiatt viszont megdorgál, hogy az IP-címből nem tudtál következtetni a tettes kilétére.
A másik csalódás: tényleg géppel csináltam, méghozzá ehun, e: http://www.glassgiant.com/ascii/ De azt kívánom, bárcsak lenne időm magamtól is készíteni ilyeneket.

Balfrász írta...

Kösz a címeket, urak?, hölgyek?. Csak azért csodálkozom, hogy van ilyen program, mert annak idején DOS-sal meg Turbo Pascalal próbáltam hasonlók előállításával, de amikor végre megjelentek a valódi képek a neccen, ezt a peverziót gyorsan elfelejtettem. Örülök, hogy ez az aberráció nem törlődött ki egészen a humán génpoolból..

Dear Watson,

I rather respect the anonymity of the Internet, especially when the god blessed blog-engine hasn't give any chance to reveal those dung IP addresses.
Nevertheless I appreciate your intentions and works.

Yours sincerely

Sherlock