A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. november 20., kedd

Meghalok

meghalok, a halálordításom rezonaciát idéz elő bolygókéregben, miáltal elmozdulnak a kéreglemezek, mindenfelé vulkánok törnek ki, földrengések és szökőárak pattanak ki, a légkört mérgező füst teszi belélegezhetelenné, a vulkáni hamutól atomtél száll a Földre. Mindenki meghal. Ó, mekkora zavarban vagyok!

Ma Csillával beszélgettem, és kiderült, végig azt hitte, őt titulálom Gazdának. Jaj, mekkora zavarban vagyok! Ez éppen meg se fordult a fejemben. A Gazda természetsen a DV tulajdonosa, vezetője, mittudomén, a nevét rejtse homály. Csillától pedig a félreérthető fogalmazásért elnézést kérek.

Viszont elkészült az Iron Council (amíg meg nem jelenik, Vastanács) ismertetése.
Olvasd! Vagy ne...

5 megjegyzés:

szs írta...

A Gazda az hímnemű, nem? Mennyivel érdekesebb lett volna a Gazdasszony a fejtegetésekben... :)

Balfrász írta...

Nem lehet, még ha akartam volna is. Ez egy történelmi név. Ha Gazdasszonyt írok, elvisz a KGB.

Névtelen írta...

Aki nincs benne nyakig a netes életben, annak nehéz a többi kifejezés kódolása is. De ne aggódj, páran nagyon jól szórakozunk már magán a találgatáson is.

Névtelen írta...

onsai: milyen boldogok is lehetnek azok akik nincsenek...

Balfrász írta...

Remélem nem sértettem meg még jobban Csillát, de amikor ezzel előjött, olyan harsányan elkezdtem röhögni, hogy... na nem a legaharsányabb ogre röhögésemmel, de nagyon felvidított. Aztán pedig megdöbbentem: ennyire nem fogalmazok tán rébuszokban.
Az is átfutott az agyamon azóta, hogy ez lehet, hogy megint a férfi és női gondolkodás közötti különbsség.

succubus,

ha helyesen értem, akkor Touché!