A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2009. május 29., péntek

Some Fine Asskissing

ASSKISSING ON
Ha minden igaz, ma befejeztük a Justitia szerkesztését Németh Attilával. Vagyik ő szerkeszett, én magyarázkodtam, illetve pirultam a vonal másik oldalán, hogy huszadszorra is buta elnézések maradtak a szövegben.

Mindazonáltal őszintén örülök, hogy pont Attila, személyesen szerkesztette a könyvet. Így komoly esély van rá, hogy nem kapja meg az Év hibajegyzéke legkevésbé sem megtisztelő alcímet. Köszönet, Mester!
ASSKISSING OFF

Így fest majd.



A borító első változatát (nem sokban különbözik, de a különbséget zongorázni löhet) borítsa jótékony feledés.

A remeteségnek vége. Nyugalom és látszólagos biztonság. A Rezedaszagúba akkor megyek vissza, ha muszáj, pl. füvet nyírni. Az önkormányzat hivatalnoka nem tudta nekem igazolásba adni, hogy nem tudnak házigondozást biztosítani anyámnak... Valószínűleg a hivatalnokiskolában első óra, első lecke, hogy "Sohasem adjuk írásba azt, hogy a Hivatal NEM képes valamire! Egyáltalán, a beadott kérelmek elutasítását kivéve a NEM szót tilos leírni!"

Mivel a remeteségnek vége, és ha a csillagok is úgy akarják, dedikálni fogok a Könnyhéten, 6-án, szombaton, délután öt? hat? órakor. Mndenesetre Nemere meg Szélesi urak után, ugye a kicsik az utolsók. De már kint leszek négytől. És eléjük állok. Van egy bíborszínű férfitangám. Jó szuperhőshöz illőn kívül fogom viselni. Vagy csak azt. Mindenki engem néz majd...

Most olvasd el Hamilton Földre hullt sárkányának a recenzióját! Már, ha kedved van hozzá, mert nem kötelező ám.