A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. május 19., szombat

Apocalypso

Még egyszer, és utoljára: ami a Harmadik fázisban a kisatírozás alatt van, az egy működőképes és biztonságosan használható vírusfegyver leírása. Hogy kiszabadult az ellenőrzés alól, azt csak a történet kedvéért írtam bele. Nem valószínű, hogy ha csak szándékosan el nem kúrják (azaz magyar állami kutatóintézetben csinálják meg) elszabaduljon. Ha tanultál biológiát és nem vagy reménytelenül nagyképű vagy hülye (1-re megy), akkor kitalálhatod a kitakarásokkal együtt is. Ha nem érdekel, akkor még jobb.

De határozottan visszautasítom a gerillmarketing vádját. Ugyanis ez annak folytatása, ami már a Solarián is ment: annak tételezése - finomkodás nélkül -, hogy hazudok.

Ha a gerrilamarketing kifejezés t. használója és még tisztelereméltóbb barátai nem azok, akik, bizony most senki sem olvasná sem a Galaktikában, sem máshol. Az olvasók szerencséjére vagy szerencsétlenségére szép kifejlett mizantróp (ogre) vált belőlem. És most sem hazudok.

Remélem azért addig nem jutok el, hogy felgyűrjem a laborköpeny ujját, és magam lássak neki. Túl sok időt venne el...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha tettem azért, hogy megjelenjen a harmadik fázis, akkor örülök, mindenféle irónia nélkül.

sezlony

Névtelen írta...

Megbízható forrásból (tudományos kémkedés, rulez) tudomásomra jutott, hogy balfársz mester doktori/laboratóriumi minőségében nem visel fehér köpönyeget. Így az emlegetett ruhadarab feltűrésének híján a háromfázis kikeverésének veszélye is elhanyagolható.

Balfrász írta...

Én viszont nem örülök, hogy ilyen módon változtam. Ha maradhatnék ugyanaz, akkor szívesen lemondanék ennek a szarnak a publikálásáról.
Ugyan most már mindegy.

Sajna magasabb biológiai biztonsági szintű laborok védőruháját valóban nem lehet feltűrni. Meg nem is vagyok oda bejáratos. Na, majd a fáskamrában megcsinálom...