A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. május 16., szerda

Apocalypse 15

Ugyan a Neverwhere-t nem csináltam meg, de írtam egy Egypercest (valódi műfaja: tahóság) és feltettem az AntiVilágba.
Az első változat nagyon nem teszett Odónak, mérgemben megírtam klasszicizált formában, de végül átírtam abba a formába, amit az Antivilágban látsz.

Ha teszett, a zsengéket elolvashatod a literaryjunkon. Lehet röhögni.

Most fut egy érdekes cyberpunk film a tévében, sztárparádéval, Ralph Fiennessel a főszerepben, James Cameron forgatókönyvéből, Kathryn Bigelow rendezésében. Strange Days. Magyar címét valószínűleg ugyanaz a fantáziadús egyén adta, aki az Alienét: A halál napja. Huh!
Nem igazán a Gibson és Snow Crash féle vonal, és ez élvezhetővé teszi. Érdekes, hogy a nyolcvanas, kora kilencvenes években miféle apokaliptikus jövőképük volt az embereknek. És hol volt még a globális felmelegedés!

Ződ Leopárd Pestis fanoknak: megoldották az egyes fotoszintézis komplex szerkezetét. Valami huszonnégy komponensből áll. Bagatell.

A flood továbbra is tart, legalább egy fanatikus rajongóm van!

2 megjegyzés:

Monsterkid Pete írta...

Flood. Ja.
Biztos a G-közönségdíjat is egy faszitól kaptad ezek szerint...
Hát hihetetlen egy pali vagy te.

Névtelen írta...

Na ez az. Honnan veszed, hogy flood? Nem 500 szavazatod van, csak 39 (ha jól néztem). Mi van, ha simán csak tetszik néhány embernek, amit írtál? Vagy ez már utópia?