A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. szeptember 27., csütörtök

Invitation

Holnap, 17:15-kor a Millenárison, a Kutatók éjszakáján tudathasadásos beszélgetésen veszek részt mely a kutatók és sci-fi írók között zajlik. A téma az IT jövője lesz. Ha érdekel, gyere el.

Baseball ütőt, boxert, viperát, ilyesmit hozzál, mert jó formában vagyok, tegnap kétszáz kiló volt fölöttem a guggolóállványon. Ja, és ki is nyomtam. Ogres of the world unite!

14 megjegyzés:

Unknown írta...

Még a végén irigykedni kezdek az "öreg zöld" erejére! :-)

Hányszor? :-)

Unknown írta...

Van utána valami különösebb programod? Átjöhetnél a Patkó Bandiba az SFportal talira - csak hogy én meg pofátlanul téged invitáljalak hozzánk. :)

Balfrász írta...

András,

És nem is láttál még beállós vádligépben!

A tetején hatszor.
De irigykedni kár. Egyrészt ez hanyattguggológép, tehát nyugodtan levonható a 95-99 kilóm, másrészt meg csak négy szériát csinálok ily vénen, harmadrészt meg elkúrtam.
Nem akartam még ennyivel dolgozni, de a huszönötös tárcsákat húszasnak néztem. Négyet. Aztán csodálkoztam, hogy nem ment nyolcszor, és bizonyára nagyon elzöldültem.
Ilyen hosszú lábakkal viszont hülyeség guggolni, még gépben is...

Kösz, Merras,

Ha közbe nem jön valami, elmegyek. Ez melyik kocsmahivatal?

Unknown írta...

balfrasz: szerintem én úgyis kinézek a rendezvényre, úgyhogy onnét át tudlak kísérni, ha vége a millenárisos hepajnak. Nyugati térnél van a Patkó Bandi nevezetű becsületvesztőhely, a Kossuth mozi mellett.

Ja, és ha az előző bejegyzésben komolyan gondoltad, akkor személyesen odaadhatom Neked a fordítónk kontakt adatait. Cefet jó munkát végzett Sándor műveinek fordításával...

Unknown írta...

A hanyattguggolás egy kicsit tényleg más, de így is komoly súly a 200 kilo. Különben meg a lábkraft az ogrék sajátja, nagy testet kell szállítani...

Viszont vigyáz mert, a guggolás kifejezetten szétbassza a gerincet. Tudod vén vagy má, meg minden... :-)

Névtelen írta...

Meg a térdet is kicsinálja, még fiatalon is.

Egyébként nem értem minek tömegnövelős edzés egy ogrénál.

A tekintély már adott. A vicsor :D

Unknown írta...

Flesy, az ogre nem fog szálkásodni! Az ogre csak ogre marad! Esetleg lehet mégnagyobb ogre...:-)

Névtelen írta...

Tegnap, a tudomány napjához méltó módon megtörtént a nagy leleplezés: az ogre nem is igazi ogre. Mert a Zsoldos interjún ogreségi bizonyítékként bemutatott zöld lába a valóságban nem is zöld. Viszont az időnként ogrebőrbe bújt balfrászlény garantáltan földönkívüli, mert a lába csíkos!
Odo

Névtelen írta...

Én is ott voltam!! Nagyon tetszett a beszélgetés!! Valamilyen formátumban letölthető lesz talán valahol? Vagy valamikor? :)

Névtelen írta...

merras mesterhez fordulj, mert ő jó szokása szerint dokumentálta a dolgokat.O.

Unknown írta...

Igyekszem minél gyorsabban bedigizni / vágni / letömöríteni / feltölteni a felvételt, de időt nem tudok rá mondani... egyelőre van 5 darab Euroconos interjúm is, amivel még semmit se tudtam kezdeni, és előbb mindenképpen azokat szeretném publikálásképes állapotba hozni.

Unknown írta...

Az sf portalos tivornyáról nincs felvétel? Engem az jobban érdekelne. :-)

Névtelen írta...

Á, Odo látom, te is csak a fuszeklikért mentél. :D Lelkemre bízták, hogy nézzem meg...

Merras, kitúrhattál volna minket, hogy középen légy...bocs, csak a kezdés után vettelek észre.

Balfrász írta...

Well, látom, hogy semmit se tudnak a hölgyek és urak az ogrékról.

Az ogréknak kell edzeni az izmaikat, mert egy tohonya hájtömeg nem tudná elkergetni a menetrendszerűen érkező vasvillás parasztokat a mocsárból. A tömeg nem elég.

Az ogrék bőre zöld, Tarjánban az a bőröm volt, ez most tényleg zokni. Végre négy év után kaptam kedvemrevalót. Alsó Merániának is megvannak az előnyei, például lehet vásárolni pamukzoknit.

A guggológépben még egy öreg ogre meszes gerince meg térde is biztonságban van. Egyik sem csavarodik vagy rezeg, ha koncentrálsz.

A Patkó Bandiban találkoztam egy másik, még nálam is nagyobb ogréval, remélem Brod nem sértődik meg ezért. Viszont utálok eltörpülni, absza meg!

A sci-fisek a tapasztalatok szerint vagy elf/koboldszerű lények, vagy ogrék. Normális ember nincs közöttük. Ja, van egy alakváltó is, de az ET.

A sci-fisek kobold/elf frakciója undorító és büdös füstölgő papírdarabokat dugdos a szájába és azzal próbálja megmérgezni az ogrékat, legalábbis használhatatlanná tenni a vadonatúj csíkos zoknijukat, amit még legalább két hétig hordhattak volna különben.
Kivétel Hackett és Möbius, akik nem füstölnek. All Hail Them!

A sci-fisek kobold/elf frakciója kelta gyökereiknek megfelelően úgy isznak, mint az írek. Az ogrék meg úgy esznek, ahogy franciához illik. Az ivást fedje jótékony mocsári kigőzölgés.

Sanyi egész este kompromitálónak szánt fotókat készített. Ez egyfajta késztetés nála.

Nem hozta el a tükörtojást, melyről úgy döntöttünk, hogy abba csak csomagolták a díjat az EUROCON-on.

Kiegészítés:

A fóti Corában a pénztárosnők némelyike is ogre, tessék csak megnézni a névtábláikat!