A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. augusztus 27., hétfő

Moderálás

Ha az urak, hölgyek nem moderálják magukat, bármennyire is elveim ellen való, kénytelen vagyok megtenni.
Törzsi hovatartozás és nemi orientáció taglalását amint meglátom, kitörlöm.
Bármennyire is jólesett valekinek, bocs. Ez nem az a terep.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Balfrász!


Elismerésre méltó a kitartásod, a türelmed és az erőd.
Látod, hogy ugranak rá a postjaidra: vannak elegen, motivációjuk is van, soha nem fogják megunni, soha nem fogják engedni, hogy tiéd legyen az utolsó szó.

Nem tudom, meddig bírod, nem tudom, mikor fognak bedarálni, mikor lesz eleged a vég nélküli gyűlölködésből.
Tartok tőle, hogy egyszer te is erőd, türelmed végére érsz - és akkor (azt hihetik, hogy) győztek.

Szorítok neked.


Üdv!

eyears

Névtelen írta...

Jah, mert mindenkinek annyi ideje, meg energiája van, hogy ezzel a félkegyelművel, meg a fantazmagóriával tölti a napjait.
Haló, ébredj fel, húzd ki a nyelved a gazdi seggéből és szerezz magadnak valami élethez hasonlót.
Itt egyedül az elismerésre méltó, amit egyes bloggolók a józan észen elkövetnek, mint többszörös és különösen kegyetlen erőszak, de nehogy megzavarja a kicsi fejedet némi gondolat!
Inkább turbózd fel a teljesítményed, mert ez az 50 60 commentenként benyöszörgött sablonszöveg elég gyér. Hogy fog szegény idióta kitartani ennyi támogatással a csaholó horda ellenében?

Moderálgatás mellett az előgerinchúrod hajlékonyságára is fordítottál figyelmet balfrászkám, vagy az érzékenyebb kérdések figyelmen kívül hagyásával azt gondolod senki nem veszi észre a király meztelenségét?

Névtelen írta...

Egyrészt, balfrász moderálási elveit nem nagyon kéne cseszegetni, mint láthatod a te üzeneteid is bent maradnak, ha meg valóban valami alpári kancsó böfög és anyázik, azt igenis ki kell szedni.
Másrészt nagyon kíváncsi lennék, hogy ez az eyears nevű valami milyen néven lett porrá alázva korábban, amiért most itt próbál kompenzálni.

Névtelen írta...

"Másrészt nagyon kíváncsi lennék, hogy ez az eyears nevű valami milyen néven lett porrá alázva korábban, amiért most itt próbál kompenzálni."

Alig szóltad el magad, bumbikám!
Kit is vádoltok folyton összeesküvés-elméletek gyártásával?

Névtelen írta...

Szánalmas ez a mocskolódás.

Monsterkid Pete írta...

Én meg tisztára az Anonim Alkoholisták Klubjában érzem már magamat.

Névtelen írta...

"Anonymous írta...

Szánalmas ez a mocskolódás.

August 27, 2007 10:29 AM "

Te meg nem csupán szánalmas, röhejes is vagy, bumbikám.

Névtelen írta...

Aha, akkor ez a kísérleti lufi igazolta gyanúmat. Eddig nem folytam bele a vitába, a jövőben meg plánem nem teszem. De a blog tulajdonosa is levonhatná a kellő következtetést. Teljesen értelmetlen vitatkozni az ilyen színvonaltalan hozzászólókkal.

Névtelen írta...

" Anonymous írta...

Aha, akkor ez a kísérleti lufi igazolta gyanúmat. Eddig nem folytam bele a vitába, a jövőben meg plánem nem teszem. De a blog tulajdonosa is levonhatná a kellő következtetést. Teljesen értelmetlen vitatkozni az ilyen színvonaltalan hozzászólókkal.

August 27, 2007 11:34 AM "

Emiatt sírtad tele anyád gumibugyiját? Miért nem vitted inkább a mosodába, bumbikám!

Névtelen írta...

Balfrász: szerintem lassan észre kéne venni, hogy "viatapartnereid" tekintélyes része nem vitapartnered, hanem olyan illető, aki valamiért élvezi, hogy froclizhat téged. Hogy két mondattal képes kiugrasztani belőled egy ötoldalas reakciót.
Természetesen a te dolgod, hogy mivel töltöd az idődet, de szerintem érdemes lenne megfontolni, hogy a direkt idegesítő, szurkálódó szándékkal megfogalmazott bejegyzések megválaszolására fordított idő alatt mennyire tudnál előre haladni készülő új írásoddal, kritikáddal, stb. Osztán meg fel lehet tenni a következő kérdést: saját írói megítélésed szerint akkor jársz el helyesen, ha az alatt az idő alatt megírsz két bekezdést, három oldalt, stb. a soronkövetkező Müből, avagy akkor, ha felhúzod magad az aktuális szemétkedésen?
Szemétkedő fazonok mindig voltak, vannak, és a belátható jövőben lesznek (esetleg írhatnál egy SF regényt egy olyan világról, amiben nincsenek...). Mivel álalában kedveled az erős megfogalmazásokat, az ilyen fazonokat a személyiséged kifejezetten vonzza. Olyanok is, akiknek amúgy semmi közük hozzád, könnyen megjön az ingere arra, hogy egy jót rúgjon beléd, csak mert nem tetszik nekik a stílusod. Ezek idáig azok a tények, amelyekkel nyílván szembesültél. Most már azt kéne eldönteni, hogy íróként akarsz müködni, vagy amolyan szellemi párbajhősként, mert egy bizonyos szinten a kettő mr csak egymás rovására élhet együtt.

Névtelen írta...

Ez nagyon okos és körültekintő bejegyzés volt. Ti, a barátai próbáljátok megvédeni ezt az írót.

Kell-e félni attól:

"The Ripsz-Ropsz Gümő (Gagyi-Art Study present:

"Hogyan fikázzunk minél kisebb ráfordítással egy regényt, amit nem ismerünk?"

(Az ilyen fikázás itt régóta megy, tudom, honnan örökölték a hátulgombolósok. A gengszterváltás (Simonyi Imre) részben megszüntetve-megőrzés volt. Aczél elvtárs viszont nem lenne a kritikával elégedett, mert nemcsak az ideológia hiányzik belőle, a tartalom is. Sok írót tettek így tönkre. Kívánom, hogy veled ne tudják megtenni.)

Előadja:

KANI PÁL KONNEKTOR, A FIKAKIRÁLY;

A Capella kíséri: Az ÁLLAMI NÉPI RACKANYÁJ

Nincs új a Nap alatt, bumbikáim.

amon írta...

csak a margóra... érdekes, hogy a prosztatanyálazókon senki sem kéri számon az aláírást... rotfl...

Névtelen írta...

" Amon írta...

csak a margóra... érdekes, hogy a prosztatanyálazókon senki sem kéri számon az aláírást... rotfl...

August 28, 2007 1:58 AM "

Mind a négy lábadat feltetted az asztalra, bumbikám!

Balfrász írta...

Ó, Alex,

Én élvezem. Csak azt sajnálom, hogy nem nyilvánvaló, az alja piszkálódásra nem is reagálok. Csupán, ha képtelenségekkel/valótlanságokkal vádolnak (A pedo-, geronto-, nekro-, zoo-, szkato-, és egyéb fíliák vádja nem érdekel, tehát, ha lehet, ezzel ne foglaljuk a szerver értékes byte-jait!), és persze, ha afféle badarság kerül elő, mint a tehetséggel kapcsolatban.

Most persze nyugi van, mert a nagyágyúk győztesen elvonultak, és lám, csak egy máig harcoló egyszemélyes fasiszta alakulatot hagytak maguk után, akinek mindössze egy ócska flintát és valami csorba bozótvágó kést adtak a távcsöves orvlövészpuska meg a fénykard helyett. Szegénynek még neve sincs.
A felderítése pedig egészen szánalmas: ez a szegény még azt sem tudja, hogy kettőnk között a viszony, hm, egyáltalán nem felhőtlen. :-)
Ez a szerencsétlen most egyedül maradt a dzsungelben, és félelmében telekiabálja itt a virtuálteret, hátha kimoderálom, vagy valamiképpen reagál valaki a csacskaságaira. Nem kell. Lassan elsorvad szegény, és elvonul máshova lelki környezetet szennyezni.

PS: Ha a kéjes zsidózást nem moderálom ki, akkor ugyanez az alak lenácizna.
Tehát: sapkát hordok, de időnként leveszem, aztán újra fel.
Cigivel nem tudom megkínálni. Ebből még baj lehet.

PS2: Közben Amon kolléga csatlakozott az utóvédharcoshoz, miáltal egy meglehetősen skizofrénnek tűnő helyzet alakult ki, de gyanítom ez csak az álcaháló része. Jó mulatást, urak!