A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2007. április 18., szerda

Future is Gasping on Our Neck

Valahol már körvonalazódik a tájékoztatás jövője. Szándékosan nem mondok újságírást. Mert ami majd a Neten történik, annak semmi köze nem lesz ahhoz a szennyhez, amelyet manapság újságírásnak neveznek. (Szenny: nem akarom analizálni, hogyan tálalta tegnap este a FOXNews a virginiai sajnálatos eseményeket, mert kifordulna a gyomrom megint, bár az talán megérne egy misét, hogy miként buzdítja burkoltan (a lófaszt, nem burkoltan!) a média a bomlottagyú gyilkosokat, hogy száljanak be a Ki Öl Többet vetélkedőbe.)

Szóval, reggel kinyitottam a Yahoot, hogy megnézzem mi is van Virginiában, semmi új az eddig tudotthoz képest, eszembe jutott, hogy utánanézzek a tavalyi lövöldözésnek a Virginia Tech-en, Wikipédia, William Morva, hát, az istenadta tényleg magyar. Az oldal alján már link az aktuális Backsburgi mészárlásra, gondolom, megnézem, hát uramfia, a Wiki már adja, hogy a koreai hülyegyerek a tettes, visszaklikkelek a Yahoora - akkora már az is. Aztán később látom a Yahoon az egyik áldozat nevét, meg, hogy Holokauszt túlélő, Liviu Librescu (1930. augusztus 18. – 2007 április 16.), gondoltam rákeresek a Wikin, már rendes, rendszerezett, fellinkelt szócikke van, mellébeszélés nélkül.

Well, valahogy így kell.


Somewhere, the outlines of the information providing start to be drawn. I'm intentionally avoiding the word "press". "Cause that happens and will happen on the Net is not belongs and won't be belong to that filthy practice what is called "press" nowadays.
Filth: I have no intention to analyze how the FOXNews covered the Virginia Tech Massacre last night, cause just the memory of it disturbs my stomach. Though, it would well worth a mass to show, how the media implicitly encourages the rotten-minded mass murderers to participate in the Who Kills More competition. Bullshit! It happens not implicitly: it's an open call!

So, this morning I opened Yahoo to take look at the newest massacre coverage, there is nothing new stuff, but it reminded me the last year VT massacre, Wikipedia. William Morva, well, he is really a Hungarian. There is already a link bellow pointing at the actual Backsburg Massacre, I thought it worth to check it, well the Wiki already gives the name of the Korean shithead as a suspect, back to the Yahoo, - at last it also gives that. Later, on the Yahoo, I recognized the name of a victim, and that he is a Holocaust survivor Liviu Librescu (August 18 1930 – April 16 2007), I thought I search for him in the Wiki, lo and behold! there already is an ordered, linked article without any hogwash.

Well, that's the way.

Nincsenek megjegyzések: