A hónap mottója

Saját gondolataink kifejezésének joga azonban csak akkor ér bármit is, ha képesek vagyunk arra, hogy saját gondolataink legyenek."
Eric Fromm

2010. január 1., péntek

Smelly Chrismass and Sappy New Year

Fertelmes Karácsonyt!

Ahogy Shrek kolléga mondá.
Nekünk megvolt: 2009. dec. 19-éjféltől átszaladt (hehehehe, szó szerint) a családon egy csinos enterovírus. Bori infúziókapásig kiszáradt tőle. (Délpesti Kórház, JFK rövidítés a lepedőn , sajátos humorral, málló padló, agyonterhelt személyzet, hisztérikus beteganyag, frissen fölszerelt sürgősségi, szánalmasan kevés (biztosan elégtelen) pénz, amit a kórház félnapnyi kezelés, egy csomó röntgen, ultrahang és laborvizsgálat, meg az infúziók után kap. Így nem lehet! Csoda, hogy az egyészségügy abban a szarban van, ahová Mihályi Péter elkövető és társai lökték "reform" címen? Ceterum censeo, le a liberálbolsikkal!)
Nekem valami könnyebbséget okozott, hogy legalább a Pepsi nem igyekezett azonnal kifelé belőlem. De nem részletezem tovább. Az evés, a túl sok evés gondolata még mindig bizarr ellenkezést kelt bennem...

Emiatt aztán, csak az illem kedvéért kívánok egy kicsivel más új évet mindekinek. A boldogság olyan elérhetetlen Alsó Meránia jelen helyzetében, hogy még kívánni is illúzió.

Legyen végre más!

Holnap, ígérem legalábbis ez a blog más lesz. Vissza a sci-fihez a rémmeséből.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

mit kerestem, koszonom